تفاوت سایت فروشگاهی با سایت شرکتی

در طول دوران کرونا بسیاری از کسب و کار ها برای اینکه بتوانند خود را نجات بدهند تصمیم به ورود به فضای آنلاین گرفتند و برای خود وبسایت طراحی کردند! اما سوالی که برایشان پیش می آمد این بود که کدام سایت برایشان مناسب است ؟ سایت فروشگاهی یا سایت شرکتی

در این مقاله قصد داریم این دو اصطلاح طراحی وبسایت را برایتان شفاف کنیم تا از این به بعد خودتان بتوانید تشخیص دهید که برای کسب و کارتان چه نیازی دارید و بر مبنای آن اقدامات لازم را انجام دهید !

تصمیم گرفتیم در این بخش به صرفا به مفهوم این دو اصطلاح بپردازیم!

پس در ادامه با ما همراه باشید!

تفاوت سایت فروشگاهی با سایت شرکتی
سایت شرکتی چیست ؟

سایت شرکتی :

سایت شرکتی به سایتی گفته می شود که امکانات زیادی نداشته و هدف اصلی آن معرفی محصولات ، خدمات و خود شرکت است . به نوعی می توان گفت که برند ها از این سبک وبسایت برای افزایش اعتبار خود و دریافت سرنخ های فروش از طریق دریافت گزارش بازدید کنندگان وبسایت استفاده می کنند .

این وبسایت ها بسته به سیاست شرکت یا هیئت مدیره می توانند سئو بشوند یا نشوند . همچنین شما می توانید با داشتن یک بلاگ قوی در این وبسایت ، استفاده از ایمیل مارکتینگ و فعالیت در شبکه های اجتماعی خود را به صورت حرفه ای در فضای وب معرفی کنید تا در هنگام راه اندازی کمپین های فروش و … فروش ساده تری داشته باشید.

سایت های شرکتی همچنین می توانند به صورت ایستا طراحی شده که هزینه بسیار پایینی به نسبت بقیه سایت ها داشته و در صورتی که هدف اصلی شما از داشتن وبسایت صرفا برای پرزنت کردن برابر افراد خاص است می تواند تمامی نیاز های شما را برطرف سازد.

حال که سایت های شرکتی را به صورت کلی شناختیم بهتر است به سراغ وبسایت های فروشگاهی برویم !

تفاوت سایت فروشگاهی با سایت شرکتی
سایت فروشگاهی چیست ؟

سایت فروشگاهی :

فرض کنید یک فروشگاه اینستاگرامی دارید (در مورد اینکه چه زمانی باید اینستاگرام یا سایت داشته باشید در این مقاله صحبت کرده ایم) ، یک مغازه بوتیک یا هایپر دارید اما وبسایت ندارید !‌ به نظرتان سایت شرکتی برای شما مناسب است ؟ مخاطب چه نیازی به شناخت کلی شما در وب دارد وقتی که هدف اصلی شما فروش محصولاتتان است ؟

اینجا دقیقا جایی است که شما به یک سایت فروشگاهی نیاز دارید ! سایتی که علاوه بر معرفی خود شما ،‌ خدمات شما ، اطلاعات مغازه ، فروشگاه ، هایپر یا شبکه های اجتماعی شما محصولاتتان را نیز معرفی کرده و کاربر را مستقیما به صفحه خرید هدایت کند!

این یعنی کاربر بدون اینکه شما را ببیند از شما خرید می کند !

این سایت ها امکانات بیشماری دارند که حداقل آن درگاه پرداخت ، صفحه فروشگاه ، صفحه مدیریت سفارش ها ، بخش حساب کاربری و مدیریت اجناس و قیمت هاست !

معمولا این وبسایت ها با سیستم های مدیریت محتوا (cms) به خصوص وردپرس ساخته می شوند زیرا امکانات زیادی را با قیمت هایی بسیار مناسب در اختیارتان قرار می دهد.

حال که با مفهوم این دو آشنا شدید خوشحال می شویم در صورتی که تجربه ای در این بخش دارید با ما در قسمت کامنت ها به اشتراک بگذارید.

توجه : این مطلب به زودی بروزرسانی خوهد شد . در صورتی که قصد دارید به صورت روزانه مطالب کاربردی و مهم فضای کسب و کار دیجیتال را دریافت نمایید از از طریق بخش پایین صفحه نام و آدرس ایمیل خود را وارد نمایید !

اشتراک گذاری