راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام قسمت اول

اینستاگرام بدون شک یکی از انقلابی ترین شبکه های بازاریابی دیجیتال در سال های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ بود که باعث شده بود جمعیت عظیمی از مردم عادی و نوجوان ها به درآمد های قابل توجهی دست پیدا نمایند. اما اکنون که فیلترینگ اینستاگرام انجام شده چه راهکارهایی برای کسب درآمد اینترنتی برای کسب و کار های اینترنتی وجود دارد؟

در این مقاله قصد داریم تا به بررسی راهکارهای عملی جدید برای کسب درآمد اینترنتی پرداخته و به نوعی یک مسیر کامل را به شما نشان دهیم. در صورتی که توجه کرده باشید در عمده مقالات مجموعه دیجی کسب به جای کلی گویی راهکارهای عملی گفته می شوند. به همین علت پیشنهاد می کنیم همچون مقالات قبل این مقاله را نیز تا انتها خوانده و به دقت آن را عملی نمایید!

امید که بتوانیم بوسیله این مقاله ها به کسب و کار های اینترنتی برای پیشرفت مجدد کمک نماییم!

همانطور که قبلا هم گفتیم اینستاگرام یک شبکه بازاریابی بسیار قوی بود اما جایگاهی برای تبدیل شدن به پایه کسب و کار های اینترنتی نداشت. متاسفانه اشتباهی که اکثر کسب و کار ها را با مشکل مواجه کرد این جمله بود:

بناسازی کسب و کار اینترنتی بر پایه اینستاگرام

لطفا این جمله را برای همیشه در ذهن خود نگه دارید:

نه در ایران بلکه در هیچ جای دنیا شبکه های اجتماعی برای تبدیل شدن به پایه کسب و کار های اینترنتی مناسب نیستند!

راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام قسمت اول

پایه کسب و کار شما باید ویژگی هایی همچون:

  • عدم وجود وابستگی
  • عدم وجود احتمال فیلترینگ (جوری که رفع فیلتر آن ممکن نباشد)
  • عدم وجود احتمال جمع شدن
  • عدم وجود شخصی با اختیارات بیشتر از صاحب کسب و کار
  • و…

چنین مواردی تا کنون تنها در وبسایت مشاهده شده است و هیچ یک از شبکه های اجتماعی یا پیام رسان ها چنین قابلیتی را برای ما نداشته اند!

حال که به اشتباه پی برده و کاربرد اصلی اینستاگرام را دانستیم زمان آن فرا رسیده تا راه حل را برای شروع مجدد کسب درآمد اینترنتی به شما نشان دهیم!

مرحله اول – نقطه موجود خود را مشخص نمایید

امروز که در حال نوشتن این مقاله هستیم تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۱ است و اینستاگرام همچنان بوسیله نرم افزار های دور زدن فیلترینگ قابل دسترس است. این یعنی همچنان مخاطبانی در آن فضا موجودند.

شما باید این سوالات را از خود بپرسید:

  1. آیا وبسایت دارم؟
  2. مخاطبان من به جز اینستاگرام در چه شبکه هایی فعالیت دارند؟
  3. آیا لیست مشتریان قبلی خود را دارم؟
  4. چه راه های ارتباطی به جز اینستاگرام بین من و مخاطبانم وجود دارد؟
  5. آیا پنل ایمیل مارکتینگ دارم؟
  6. آیا پنل پیامکی دارم؟
  7. چه اطلاعاتی از مشتریان خود دارم؟
  8. آیا مخاطب هدف خود را میشناسم؟

حال که سوالات درست را می دانیم زمان آن فرا رسیده تا به دنبال جواب های درست برای این سوالات باشیم.

توجه داشته باشید که ما در هر سوال به بررسی امکانات احتمالی و ارائه راهکار پرداخته ایم پس با دقت مطالعه نمایید.

سوال اول – آیا وبسایت دارم؟

در صورتی که در دوران اوج خود در اینستاگرام اقدام به ساخت وبسایت برای خود نموده و مخاطبان خود را در آنجا تبدیل به مشتری کرده اید، تبریک عرض می کنیم شما در آستانه یک سکوی پرتاب هستید که مانند یک موشک به بی کران پرواز کنید!

اما در صورتی که تمامی تمرکز خود را بر اینستاگرام گذاشته و تمامی کار ها را آنجا انجام می دادید نیاز است تا در ابتدایی ترین مرحله یک وبسایت برای خود طراحی کنید!

طراحی سایت خود را به دیجی کسب بسپارید! راهکاری صد در صد تضمینی برای کسب در آمد آنلاین، زیرا کار ما ساخت مسیر پیشرفت شماست نه طراحی یک وبسایت ساده، هم اکنون با ما تماس بگیرید و مشاوره رایگان کسب درآمد آنلاین را از ما دریافت نمایید!

در صورتی که بر روی لینک بزرگ بالا کلیک کنید نیاز به باقی مراحل ندارید زیرا مجموعه دیجی کسب تماما تا مرحله رسیدن به درآمد در کنار شما خواهد بود و به صورت کامل مسیر شما را برای رسیدن به موفقیت هموار خواهد ساخت!

اما امکان دارد که شما نخواهید از شرایط پرداخت از دم قسط ما بهره برده و تمامی کار ها را خودتان به تنهایی انجام دهید که در این صورت نیز می توانید با خواندن این مقاله در این مسیر به پیش بروید.

شما به سه روش کلی می توانید صاحب وبسایت شوید:

راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام قسمت اول

اول – از وبسایت ساز ها کمک بگیرید

در صورتی که یک کسب و کار کوچک با تعداد محصولات پایین و ارزان قیمت مانند دستبند های دست ساز یا کلاه های بافتنی زیر ۲۰۰ هزار تومان می فروشید، سایت ساز ها بهترین انتخاب برای شما هستند زیرا تمامی فرایند وبسایت را برایتان سهل کرده و به سرعت کسب و کار شما را آماده بهره برداری می سازند برخی از بهترین های آن ها عبارتند از:

پرتال : برای کسب و کار هایی که کمی قصد حرفه ای تر بودن داشته و می خوان امکانات بیشتری داشته باشند پیشنهاد میشود

وبزی: برای هر دو گروه حرفه ای ها و تازه کار ها مناسب است

دیجی فای: بهترین انتخاب در صورتی که فروشنده محصولات ارزان قیمت بوده و میخواهید به سرعت صاحب وبسایت شوید

به زودی مقاله ای تخصصی در رابطه با هر یک از آن ها و نحوه ثبت نام و کسب درآمد را منتشر خواهیم نمود

دوم – از سیستم های مدیریت محتوا کمک بگیرید

وردپرس: کاملا رایگان، دارای امکانات بسیار زیاد، اما نیاز به تجربه دارید تا بتوانید وبسایتی قدرتمند را بوسیله آن بسازید.

پرستاشاپ: رایگان، دارای امکانات کمتر اما این امکان را به شما می دهد که به سرعت فروشگاه خود را راه اندازی نمایید و بر خلاف وردپرس که کاربرد عمومی دارد، تنها برای ساخت فروشگاه اینترنتی استفاده می شود.

به زودی ویدئوی آموزشی هر دو را در کانال های آموزشی مجموعه دیجی کسب و همچنین داخل وبسایت قرار خواهیم داد تا بتوانید از آن ها استفاده نموده و کسب درآمد نمایید

سوم – از یک فریلنسر یا برنامه نویس درخواست نمایید

در صورتی که قصد شنیدن یک جواب ساده و کوتاه را دارید بهتر است این جمله را بخوانید:

کسب و کار شما هرگز برای داشتن وبسایت به هزینه های سنگین برنامه نویسی نیاز نخواهد داشت مگر اینکه شما درآمدی همتراز با دیجی کالا داشته باشید!

به دنبال جزئیات هستید؟

سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و پرستاشاپ بسیاری از مشکلات برنامه نویسی را برطرف نموده، کاملا رایگان هستند، نیاز به هزینه یک برنامه نویس ندارند، به راحتی قابل مدیریت و شخصی سازی توسط شخص شما هستند و … مواردی که در وبسایت های برنامه نویسی شده به چشم نمی خورد.

راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام قسمت اول

مخاطبان من به جز اینستاگرام در چه شبکه هایی فعالیت دارند؟

فرمول بسیار ساده است! به دنبال مکان ها یا پلتفرم هایی بگردید که مشتریان احتمالی شما در آنجا حضور دارند. خودتان را در آنجا معرفی کرده، با دادن تخفیف و پیشنهادات ویژه به سمت وبسایتتان بکشانیدشان و سپس داخل وبسایت علاوه بر گرفتن اطلاعات، آن ها را تبدیل به مشتریان وفادار کنید، دائما بفروشید و از درآمد حاصله مجدد این فرایند را تکرار نمایید.

بگذارید یک مثال برایتان بزنیم:

شما فروشنده لباس های بچه گانه هستید! اولین گام شناسایی مشتریان احتمالی است. مشتریان شما کیستند؟ پدر و مادرها (عمدتا مادر ها) معمولا چند ساله هستند؟ بین ۲۵ تا ۴۵ دانستن همین دو عامل برای شناخت اولیه مخاطب کافی است.

(به زودی یک مقاله تخصصی در رابطه با نحوه شناسایی دقیق مشتری احتمالی برایتان منتشر خواهیم نمود.)

حال که مشتریان احتمالی شناسایی شده اند کافی است الگو های زندگی را بررسی و محیط هایی که عمدتا در آنجا رفت و آمد دارند را پیدا نماییم. بیایید بگردیم و دریاچه های مناسب برای پهن کردن تور های تبلیغاتی خود را بیابیم!

وبسایت هایی که مادران عمدتا در آن فعالند شامل:

  • وبسایت نی نی سایت
  • بلاگ های آموزش مهارت های زندگی
  • بلاگ های توسعه فردی
  • مراجع آموزش آشپزی
  • مراجع آموزش خانه داری
  • مراجع آموزش هنر های دستی
  • باشگاه های ورزشی که سانس زنانه دارند
  • آرایشگاه های زنانه
  • فروشگاه های لوازم آرایشی
  • و…

حال که دریاچه های مناسب را یافته ایم زمان آن فرا رسیده تا تور های خود را پهن کرده و اقدام به صید مشتری برای وبسایتمان کنیم! برای اینکار باید بودجه ی تبلیغاتی در نظر بگیرید که به زودی امکانی را با این عنوان برایتان فراهم خواهیم نمود تا با وارد کردن اطلاعات کسب و کارتان و معین کردن بودجه موردنظر بهترین راهکار را برای تبلیغات کسب و کارتان از ما به رایگان دریافت نمایید!

پس از معین سازی بودجه تبلیغاتی خود (برای مثال ۵ میلیون تومان) شروع به تست راهکار های احتمالی برای هر انتخاب می کنید. شما باید مبلغی را برای آزمایش کردن میزان بازدهی هر راهکار تبلیغاتی در نظر بگیرید.

برای مثال شما شروع به تبادل نظر در وبسایت نی نی سایت کرده، راهکار های مناسب به مادران ارائه می دهید و سپس به صورت غیر مستقیم آن ها را دعوت می کنید تا درسایتتان از محصولات شما بازدید نمایند. در کنار این مسئله شروع به صحبت با مراکز آموزشی و بلاگ های ذکر شده می کنید و به ازای تبلیغات دهان به دهانی که آن ها برای شما انجام داده و مشتری که برای شما می فرستند به آن ها پورسانت می دهید. این کار برای باشگاه، آرایشگاه و فروشگاه نیز ممکن است.

حال که به مرور زمان پس از مدت یک ماه تمامی راهکار ها را بررسی و میزان بازدهی هر کدام را محاسبه نموده ایم زمان آن فرا می رسد تا اولویت بندی بودجه را تعیین و اقدام به تبلیغات نماییم.

راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام قسمت اول

آیا لیست مشتریان قبلی خود را دارم؟

در این بخش باید به این سوال پاسخ بدهید که آیا در هنگامی که تمامی در اینستاگرام فعال بودید اطلاعاتی از مشتریان خود را ثبت و ضبط می کردید یا فقط به دنبال فروش، تبلیغات و تولید محتوا بودید؟

اگر لیستی دارید که بسیار عالی است! با راهکار هایی که در ادامه ارائه می کنیم می توانید به راحتی از ضرر های احتمالی جلوگیری کرده و به سرعت به سود دهی برسید اما اگر لیستی ندارید تنها یک کلام باقی می ماند:

متاسفیم!

در صورتی که اطلاعاتی از مشتریان قبلی خود نداشته باشید این بخش را به طور کامل از دست داده و تنها می توانید از طریق اطلاع رسانی در پیج اینستاگرامتان امیدوار باشید که آن ها شما را می بینند و به وبسایتتان مراجعه می کنند تا محصولات جدید را مشاهده و مجدد از شما خرید کنند.

کلام آخر اما نه آخرین کلام!

در قسمت اول از سه گانه راهنمای جامع کسب درآمد اینترنتی در دوران فیلترینگ اینستاگرام به سه سوال پایه ای پاسخ دادیم. جمعا هشت سوال وجود دارد و جهت کم سهولت شما خواننده گرامی آن را به سه بخش تقسیم و در هر بخش سه قسمت را بررسی نموده ایم! امیدواریم بتوانید با خواندن انی مقاله ها کسب و کار خود را مجدد احیا نموده و به درآمد های بالاتر و بهتر برسید. زیباترین ها را برای شما خواننده گرامی آرزومندیم!

دیجی کسب

اشتراک گذاری